Event för transpersoner

Välkomna!

Jag som startat denna sida heter Mirja.

Tanken med denna sida är att jag vill arrangera, till en början kryssningar, för transpersoner och förhoppningsvis andra event framöver.

Varför frågar sig då många.

Jag har sedan liten varit intresserad och fascinerad av trans i alla former. Jag anser att det är varje människas rätt att vara den de vill vara, inom lagens gränser förstås, och jag tycker att transpersoner får för lite utrymme och acceptans i dagens samhälle. Stöter dagligen på människor som lever med sin trans i hemlighet för både samhälle och partners. Många vill ha hjälp med tips och råd men vågar inte eller vet hur de ska få det.

Jag själv lever ihop med min livs stora kärlek. Han själv har två personer i sig. Den han är på jobbet och med familjen och den han är när han vill känna sig lite speciell. Jag har lyckan att leva ihop med både en kvinna och en man. Hur andra kvinnor inte förmår sig att acceptera detta är för mig ett mysterium. Jag har i min partner min man som jag avgudar och min bästa väninna.

Min första tanke var att skapa en skola för transpersoner vilket kanske på sikt även blir av. Men min tid räcker inte alltid till, till allt jag vill göra. Så då börjar jag här i stället och arrangerar träffar och kryssningar där vi har trevligt, umgås, utvidgar våra kontaktnät och delar erfarenheter.

Min tanke är även att i framtida kryssningar ha teman där vi bjuder med människor som tex. arbetar med att lära ut hur man går rätt i klackar, sminkkonsulter, perukmakare osv.

Jag hoppas på många trevliga träffar framöver med mycket skratt, glädje och trevligt umgänge.